Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 01. 2012. | Komentara: 1

Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

NOVI SAD  - Nova Policijska ispostava na Novom naselju biće useljena i zvanično otvorena za rad u ponedeljak, saznaje Novosadska televizija.

Aleksandar Jovanovic

U novu stanicu prvo će biti useljeni pripadnici  Uprave granične policije, a kako saznaju biće otvoreni i novi šalteri za izdavanje biometrijskih dokumenata. Kako se navodi prvog radnog dana novu stanicu posetiće ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović u izjavi za tu televiziju kaže da nije u potpunosti zadovoljan jer za sada neće biti povećan broj policajaca u gradu, ali smatra da će otvaranjem novih šaltera dodatno biti smanjene gužve za izdavanje svih dokumenata.

- Građani će iz ovog dela grada, kao i iz celog Novog Sada moći tu da dolaze da se smanji pritisak redova, to je prva stvar, a druga stvar je da će ovi policajci moći da izlaze na teren u slučaju neke urgencije, poziva i da reaguju ako je to potrebno – naveo je on. Jovanović je, međutim, napomenuo da tu ima nekih nedostataka.

- Mi i dalje nismo dobili povećan broj policajaca u gradu što je nama važno, i što sam ja insistirao već tri  godine – naveo je Jovanović, fdodajući da se iskreno nada da je ovo prvi važan korak.

(BILSV, 20.01.2012.)



Događaji | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Žene u politici su realnost

Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da su žene u politici realnost, koliko god one nekome smetale. Dodala je i da nema kvota žena bi bilo drastično manje u parlamentima širom Srbije. Ona je to rekla  tokom rasprave o izmenama Odluke o izboru poslanika Skupštine AP Vojvodine. 
Događaji | Nedelja, 16. 02. 2020. | Komentara: 0

Bojkot je loš jer će povećati broj poslanika SNS

Pitanje Vojvodine je pitanje koje mora da se drži otvorenim. Vojvodina je jedina šansa ove zemlje da pokaže kako treba da se živi u zemlji u kojoj je nedopustivo da se crkvi vrati pola Nacionalnog parka Fruška gora, a oni prvo što urade uzmu motorke i poseku, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 
Događaji | Subota, 08. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV za pet izbornih jedinica u Srbiji

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić istakla je da bi izborni zakoni, čije su izmene trenutno pred poslanicima, trebali da obuhvate i promenu broja izbornih jedinica. Ona je tokom načelne rasprave o izmenama Zakona o izboru narodnih poslanika i Zakona o lokalnim izborima navela da je Srbija jedna izborna jedinica i da u tome leži problem celog izbornog sistema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook