Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 01. 2012. | Komentara: 1

Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

NOVI SAD  - Nova Policijska ispostava na Novom naselju biće useljena i zvanično otvorena za rad u ponedeljak, saznaje Novosadska televizija.

Aleksandar Jovanovic

U novu stanicu prvo će biti useljeni pripadnici  Uprave granične policije, a kako saznaju biće otvoreni i novi šalteri za izdavanje biometrijskih dokumenata. Kako se navodi prvog radnog dana novu stanicu posetiće ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović u izjavi za tu televiziju kaže da nije u potpunosti zadovoljan jer za sada neće biti povećan broj policajaca u gradu, ali smatra da će otvaranjem novih šaltera dodatno biti smanjene gužve za izdavanje svih dokumenata.

- Građani će iz ovog dela grada, kao i iz celog Novog Sada moći tu da dolaze da se smanji pritisak redova, to je prva stvar, a druga stvar je da će ovi policajci moći da izlaze na teren u slučaju neke urgencije, poziva i da reaguju ako je to potrebno – naveo je on. Jovanović je, međutim, napomenuo da tu ima nekih nedostataka.

- Mi i dalje nismo dobili povećan broj policajaca u gradu što je nama važno, i što sam ja insistirao već tri  godine – naveo je Jovanović, fdodajući da se iskreno nada da je ovo prvi važan korak.

(BILSV, 20.01.2012.)



Događaji | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Jovanović pozdravio najavu povećanja broja policajaca

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je najavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića da će se broj policajaca u Novom Sadu povećati i istakao da se nada da će ta odluka biti primenjena u praksi u što kraćem vremenskom roku.
Događaji | Sreda, 09. 11. 2011. | Komentara: 0

Otkriven spomenik Mihajlu Pupinu

NOVI SAD - Spomenik velikom srpskom naučniku i pronalazaču Mihajlu Pupinu, otkriven je danas na platou kod raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Modene. Spomenik, rad vajara Save Halugina, otkrili su predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i autor spomenika, a tokom svečanosti je održan i kulturni program u režiji đaka OŠ "Mihajlo Pupin" iz Veternika
Događaji | Sreda, 09. 11. 2011. | Komentara: 0

Marton: Ne sme se zaboraviti

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton saopštio je danas povodom 9. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, rasizma, antisemitizma i ksenofobije da ovaj datum i ove godine treba da upozori na sve opasnosti koje se nadvijaju nad društvom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook