Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 01. 2012. | Komentara: 1

Novo naselje konačno dobija policijsku stanicu

NOVI SAD  - Nova Policijska ispostava na Novom naselju biće useljena i zvanično otvorena za rad u ponedeljak, saznaje Novosadska televizija.

Aleksandar Jovanovic

U novu stanicu prvo će biti useljeni pripadnici  Uprave granične policije, a kako saznaju biće otvoreni i novi šalteri za izdavanje biometrijskih dokumenata. Kako se navodi prvog radnog dana novu stanicu posetiće ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović u izjavi za tu televiziju kaže da nije u potpunosti zadovoljan jer za sada neće biti povećan broj policajaca u gradu, ali smatra da će otvaranjem novih šaltera dodatno biti smanjene gužve za izdavanje svih dokumenata.

- Građani će iz ovog dela grada, kao i iz celog Novog Sada moći tu da dolaze da se smanji pritisak redova, to je prva stvar, a druga stvar je da će ovi policajci moći da izlaze na teren u slučaju neke urgencije, poziva i da reaguju ako je to potrebno – naveo je on. Jovanović je, međutim, napomenuo da tu ima nekih nedostataka.

- Mi i dalje nismo dobili povećan broj policajaca u gradu što je nama važno, i što sam ja insistirao već tri  godine – naveo je Jovanović, fdodajući da se iskreno nada da je ovo prvi važan korak.

(BILSV, 20.01.2012.)



Događaji | Subota, 05. 11. 2011. | Komentara: 0

Slede velike investicije u Gradsku biblioteku i Riblju pijacu

NOVI SAD – Gradska biblioteka i Društvo arhitekata Novog Sada raspisali su konkurs za dogradnju zdanja Gradske biblioteke u Dunavskoj ulici. Direktor Gradske biblioteke Miloš Pankov kaže za Dnevnik da će proširenjem ustanova dobiti između 800 i hiljadu dodatnih metara kvadratnih.
Događaji | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Novi Sad traži više policajaca

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Skupštine grada doneo je danas odluku da se Policijskoj upravi u Novom Sadu uputi preporuka za povećanjem broja policajaca u uniformi u onim delovima grada gde je stopa kriminala najviša.
Događaji | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Ustav je smetnja evropskom putu

NOVI SAD - Ustav Srbije je antievropski akt koji izaziva brojne probleme u državi i društvu i akt koji je Srbiju zacementirao kao centralizovanu državu, a nije ga lako promeniti zbog komplikovane procedure, istaknuto je između ostalog danas na okruglom stolu u Skupštini AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook