Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Utorak, 17. 05. 2016. | Komentara: 0

Vojvođanskim poljoprivrednicima 145 miliona dinara

NOVI SAD – Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar Branislav Bogaroški uručio je danas ugovore korisnicima sredstava u okviru konkursa, koji je resorni sekretarijat namenio unapređivanju u oblasti navodnjavanja, plasteničke prozvodnje, protivgradne mreže, opremanje stočarskih farmi i prerade voća i povrća.
Događaji | Ponedeljak, 25. 04. 2016. | Komentara: 0

Za LSV glasalo oko sedam odsto birača u Vojvodini

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je večeras da je na osnovu 38 odsto obrađenih biračkih mesta, na kojima je glasalo ukupno 344.560 glasača, SNS osvojila 45,6 odsto odnosno 157.000 glasova. Prema njegovim rečima, DS je osvojila 7,5 procenata odnosno 25.860 glasova, za SPS je glasalo 32.185 birača što je 9,34 odsto, a za LSV 22.990 glassača odnosno 6,67 procenata građana koji su izašli na izbore. On je na konferenciji za novinare istakao i da je SVM u Vojvodini osvojila 4,74 procenata glasova, SRS 7,77 a Pokret „Dosta je bilo“ 4,91 odsto glasova.
Događaji | Nedelja, 24. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV se bori za drugo mesto u pokrajini

NOVI SAD – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je večeras da je na osnovu 26,78 procenata obrađenih biračkih mesta u Vojvodini, Srpska napredna stranka osvojila nešto više od 45 procenata glasova, a da se za drugo mesto bore SPS i LSV koje imaju po oko 10 odsto glasova.
Događaji | Nedelja, 24. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV sa optimizmom očekuje rezultate izbora

NOVI SAD – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je večeras da očekuje da izlaznost na danas održanim izborima ne bude ispod 55 procenata. Prema poslednjim obrađenim podacima LSV, izlaznost u 17 sati bila je 42,77 procenata, što govori u prilog činjenici da izlaznost neće biti manja od 55%, a to je znatno više nego 2014. godine.
Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Mogu da nam ukradu reči, ali ne dela i biografije

BEOGRAD – Neće nam biti prvi put da pobedimo i da Srbiju podsetimo na to šta je i ko je. Treba svi zajedno da se, kao prsti na ruci da se skupimo, jer prsti na ruci su pesnica, a to je ono što je pobeda. Mi ćemo pobediti, ova koalicija će pobediti, istakao je danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i prvi na listi br.7 za republičke izbore „BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLjU SRBIJU – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka“.
Događaji | Ponedeljak, 18. 04. 2016. | Komentara: 0

Da Pančevo ne postane osamnaesta beogradska opština

PANČEVO -  Liga socijalemokrata Vojvodine predstavila je na konvenciji u Pančevu svoje kandidate i kandidatkinje za odbornike i odbornice Skupštine grada Pančeva, pokrajinske i republičke poslanike i poslanice, a članicu Predsedništva LSV Mariniku Tepić kao kandidatkinju za gradonačelnicu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook