Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Sreda, 21. 12. 2016. | Komentara: 0

Ako grad želi lepu fasadu, mora i da je plati

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine u republičkom parlamentu Olena Papuga, obrazlažući uložene amandmane na Predlog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, istakla je da brojno stanje određene porodice ne može da bude uslov za pretvaranje zajedničkih prostorija u stambenu jedinicu.
Događaji | Utorak, 20. 12. 2016. | Komentara: 0

Ministarka, hoće li porodilje i dalje čekati na svoju zaradu?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu Olena Papuga postavila je danas pitanje ministarki bez porfelja zaduženoj za demografiju i populacionu politiku Slavici Đukić Dejanović u vezi sa kašnjenjem isplata zarada ženama na porodiljskom odsudstvu, kao i da li će od januara 2017. biti dozvoljen povrat PDV-a na opremu za bebe.
Događaji | Petak, 16. 12. 2016. | Komentara: 0

Usvojen deo amandmana na Zakon o podsticaju u poljoprivredi

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić je jučerašnjoj sednici republičkog parlamenta pozdravila usvajanje amandmana poslaničke grupe LSV na Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o podsticaju u poljoprivrednom i ruralnom razvoju. Međutim, ona je dodala i da uprkos tome nedostaju određeni segmenti koji bi do kraja definisali danas usvojeni zakon.
Događaji | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Sumnja da će novca biti samo za paore pod kontrolom vlasti

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine Marinika Tepić izjavila je danas na sednici republičkog parlamenta da se odbijanjem amandmana te poslaničke gupe samo povećava sumnja da će “sredstava iz IPARD fonda biti namenjena poljoprivrednicima koji su zapravo pod kontrolom vladajuće većine”. Ona je navela i da Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju u sebi sadrži dug period koji je predviđen za obradu podnetih zahteva poljoprivrednika za dobijanje sredstava, a što ide u prilog tezi da taj proces neće biti u potpunosti transparentan.
Događaji | Utorak, 13. 12. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pitanja za Aleksandra Vulina i Zoranu Mihajlović

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokratije Vojvodine Marinika Tepić danas je ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina pitala u kom svojstvu je otvorio Prvi sajam posvećen nacionalnim manjinama koje žive u Srbiji.
Događaji | Ponedeljak, 12. 12. 2016. | Komentara: 0

LSV podnela, a vlast odbila četiri predloga zakona

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić danas je ponovo predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, ali i da se dopuni Krivični zakon.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook