Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Vladajuća većina odbila tri predloga zakona

Narodna poslanica LSV Marinika Tepić danas je predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću i, na kraju, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava. Međutim, poslanici i poslanice vladajuće većine za to nisu imali sluha.
Događaji | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Keljević primili pančevačke osnovce

Povodom Međunarodnog dana demokratije, a u okviru „Nedelje parlamentarizma“, narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić primila je učenike osnovnih škola iz Pančeva i novinarske sekcije pančevačkog udruženja „Prepoznaj u sebi“ i upoznala ih sa poslom i zaduženjima narodnih poslanika. Ovi učenici su posetili i Skupštinu grada Pančeva, gde su, između ostalih, razgovarali sa odbornikom LSV Vladanom Keljevićem.
Događaji | Četvrtak, 10. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Gojković da zaštiti i Odbor za EI i Davenporta

Predsednica Odbora za evropske integracije (EI) Skupštine srbije Marinika Tepić saopštila je da će od predsednice parlamenta Maje Gojković zatražiti zaštitu tog Odbora, ali i šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Davenporta, kome su, kako navodi, danas u parlamentu upućivana upozorenja da što pre napusti zgradu Narodne skupštine. 
Događaji | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Gde je Zakon o finansiranju Vojvodine?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić pitala je danas ministra finansija Dušana Vujovića da li će do kraja godine, odnosno do  usvajanja Zakona o budžetskom sistemu Srbije biti upućen u skupštinsku proceduru Zakon o finansiranju APV, kao i kada će otpočeti javna rasprava za ovaj pravni akt.
Događaji | Utorak, 01. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Poslanici ne znaju kako će se novac iz UAE trošiti

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić kazala je danas da poslanici Lige možda i mogu poverovati da je zaduženje od Ujedinjenih Arapskih Emirata u vrednosti od milijardu dolara potrebno, ali da ostaje otvorena sumnja kako će se taj novac trošiti.
Događaji | Četvrtak, 27. 10. 2016. | Komentara: 0

Papuga: Vojvodini se ne daje, nego joj se vraća i to samo deo!

BEOGRAD – Vlada Srbije radi na projektu Fruškogorskog koridora. Naredne godine će krenuti u realizaciju, a uradićemo to za tri godine, verujem pre kraja mandata vlade, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Olene Papuge. Na sednici Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj su poslanici imali prilike da premijeru i ministrima postavljaju pitanja, Papuga je pitala i da li se zna koliko će sredstava u budžetu za 2017. godinu biti opredeljeno za fuškogorski koridor sa tunelom kroz Frušku Goru. 
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook