Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Sumnja da će novca biti samo za paore pod kontrolom vlasti

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine Marinika Tepić izjavila je danas na sednici republičkog parlamenta da se odbijanjem amandmana te poslaničke gupe samo povećava sumnja da će “sredstava iz IPARD fonda biti namenjena poljoprivrednicima koji su zapravo pod kontrolom vladajuće većine”. Ona je navela i da Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju u sebi sadrži dug period koji je predviđen za obradu podnetih zahteva poljoprivrednika za dobijanje sredstava, a što ide u prilog tezi da taj proces neće biti u potpunosti transparentan.
Događaji | Utorak, 13. 12. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pitanja za Aleksandra Vulina i Zoranu Mihajlović

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokratije Vojvodine Marinika Tepić danas je ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina pitala u kom svojstvu je otvorio Prvi sajam posvećen nacionalnim manjinama koje žive u Srbiji.
Događaji | Ponedeljak, 12. 12. 2016. | Komentara: 0

LSV podnela, a vlast odbila četiri predloga zakona

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić danas je ponovo predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, ali i da se dopuni Krivični zakon.
Događaji | Petak, 09. 12. 2016. | Komentara: 0

Da je bilo lustracije Vulin ne bi donosio odluke u naše ime

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas predlog koji su u svom amandmanu naveli poslanici LSV da se za kancelarije zaštitnika građana i poverenika za informacije izdvoji po 30 miliona dinara više. Ona je ukazala i na skandaloznu personalizaciju čoveka koji je trenutno zaštitnik građana, a u čemu danas, kako je istakla, prednjači ministar Aleksandar Vulin. Usledila je polemika sa ministrom koji je izneo najgrublje uvrede na račun LSV i njenog predsednika Nenada Čanka. 
Događaji | Četvrtak, 08. 12. 2016. | Komentara: 0

Usmeriti novac kancelarijama ombudsmana i poverenika

Poslanice i poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražili su amandmanom na Predlog budžeta za 2017. godinu da se 60 miliona dinara namenjenih Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima preusmeri na kancelarije ombudsmana i poverenika za informacije od javnog značaja. Takođe, narodna poslanica LSV Marinika Tepić ukazala je večeras, navodeći konkretan primer, koliko je značajno postojanje Zaštitnika građana.
Događaji | Četvrtak, 08. 12. 2016. | Komentara: 0

Za novogodišnju rasvetu ima struje, za salaše nema

Troškovi novogodišnjeg osvetljenja Beograda i Novog Sada koštaće po oko 30 miliona dinara, a Beograd će izdvojiti još oko 120 miliona za ovu namenu, dok na salašu između Sivca i Crvenke nema struje, istakla je narodna poslanica Lige socijaldemokrta Vojvodine u Narodnoj skupštini Olena Papuga. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook