Toplana nastavila da deli karte za bazen i klizalište

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Toplana nastavila da deli karte za bazen i klizalište

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor JKP "Novosadske toplane" Vladimir Jelić posetili su danas Centar za potrošače ovog preduzeća i razgovarali sa redovnim platišama, kojima Toplana poklanja karte za bazen i klizalište.

Aleksandar Jovanovic

Akciju deljenja besplatnih karata "Novosadska toplana" ponovo je pokrenula prošle nedelje, dok je ovo preduzeće, nakon dogovora o reprogramu duga SPC "Vojvodina", i prošle godine najodgovornijim korisnicima delila besplatne ulaznice.

- Novosađani i Novosađanke su poznati kao redovne platiše i kao neko ko redovno izmiruju svoje obaveze. Kada je reč o plaćanju komunalnih usluga, naplativost ide i preko 70 odsto, a kada je reč o plaćanju poreza na imovinu, naplativost dostiže oko 80 procenata - istakao je Jovanović.
On je dodao da su ovi podaci za svaku pohvalu, "jer pokazuju da i pored vrlo teške finansijske situacije, naši sugrađani i sugrađanke razumeju koliko je važno da se obaveze plaćaju na vreme."

- Tim sredstavima obnavlja se komunalna infrastruktura grada i zbog toga Novi Sad ima dobru tradiciju kvalitetnog održavanja komunalnog sistema - rekao je Jovanović.
On je pozvao sve sugrađane i sugrađanke koji redovno plaćaju usluge "Novosadske toplane" da dođu po svoje karte.

- Važna poruka ove akcije je da neko ko je odgovoran prema svojim obavezama može da očekuje i nagradu - kazao je Jovanović.
Direktor "Novosadske toplane" Vladimir Jelić precizirao je da je u poslednjih nedelju dana podeljeno više od 65 hiljada besplatnih ulaznica.

- "Novosadska toplana" nastavlja da nagrađuje svoje korisnike sa besplatnim ulaznicima na bazen i klizanje i interesovanje naših sugrađana je dosta veliko - poručio je Jelić. On je podsetio da je novosadsko preduzeće uvelo i novinu za redovne platiše, objašnjavajući da oni koji imaju zlatnu kuglicu "Informatike" imaju mogućnost da svoju decu uzrasta sedam i osam godina upišu na besplatne treninge tenisa na Sajmištu.

- Naš cilj i naša želja je da deci omogućimo da treniraju ovaj vrlo popularan ali i skup sport. U ovih nedelju dana se prijavilo 22 mališana a očekujem da će njihov broj biti i veći - rekao je  Jelić. On je zaključio da ove aktivnosti imaju za cilj da se motivišu korisnici "Novosadske toplane" da redovnije izmiruju svoje obaveze kako bi se povećao nivo naplate.

(BILSV, 20.03.2012.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook