Đuriću, vreme je za ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 14. 01. 2017. | Komentara: 0

Đuriću, vreme je za ostavku

Novi Sad, 14. januar 2017 - Polazak  voza „trobojka“ iz Beograda put Kosovske Mitrovice odgonetnuo je koliko su u laži kratke noge, ali ne i koliko ko ima debeo obraz.

LSV
 
Naime, u vozu se nalazi i savetnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Miša Vacić, osuđeni desničarski ekstremista. Vacić je ovo putovanje iskoristio da novinarima i drugim putnicima podeli svoje vizitkarte na kojima je jasno naznačena funkcija savetnika.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine je krajem prošle godine postavila pitanje direktoru Kancelarije Marku Đuriću u vezi angažmana Vacića, ali je Đurić isprva tvrdio da nema informacije o njegovom statusu u instituciji koju vodi, da bi potom, pod pritiskom javnosti, potvrdio da je Vacić zaposlen u Kancelariji, ali ne kao njegov savetnik.
 
Pozivam Miloša Vacića da uruči vizit kartu Marku Đuriću i da obojica, konačno, razjasne ovo prikrivanje osuđenika na uslovnoj slobodi.
 
Nakon toga,očekujem od Đurića da odmah podnese ostavku.
 
 
Narodna poslanica i članica
Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine
Marinika Tepić



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook