Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

VRŠAC – Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo ovog odbora, saopštio je ovaj odbor Lige.

LSV

Za novog predsednika GrO izabran je Dušan Vladislav, dosadašnji predsednik IO GrO LSV Vršac. Za potpredsednike su izabrani Nermina Pečenović i Nenad Acketa, a nova predsednica IO GrO je Hajnalka Boldiš.

Kako je navedeno u saopštenju, Izborna skupština je bila prilika za razmenu rezultata rada vršačkih ligaša u prethodnom periodu.

- Posebno je bilo zadovoljstvo na jučerašnjoj skupštini što su sve odluke donete jednoglasno,čime je pokazano jedinstvo stranke u našem gradskom odboru, snaga LSV u vršačkoj opštini, ali i nada i obaveza da ćemo adekvatno odgovoriti na izazove ovog konfuznog vremena – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Vršac.

(BILSV, 18.03.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook