Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),

Ce LSV

učesnici i učesnice seminara imali su priliku da čuju predavanja na temu „Interno i eksterno informisanje" u izlaganju Roberta Vizija, šefa Biroa za informisanje LSV, "Protokol", o kojem je govorila Sanja Šifliš, kao i "Strategija komunikacije", o čemu je izlaganje imala Milica Vlaisavljević. Takođe, s predsednicima i predsednicama GrO i OO LSV sastanke su održali Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV, Branislav Bogaroški, potpredsednik IO GO LSV, i Dejan Čapo, potpredsednik IO GO LSV.



Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook