Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),

Ce LSV

učesnici i učesnice seminara imali su priliku da čuju predavanja na temu „Interno i eksterno informisanje" u izlaganju Roberta Vizija, šefa Biroa za informisanje LSV, "Protokol", o kojem je govorila Sanja Šifliš, kao i "Strategija komunikacije", o čemu je izlaganje imala Milica Vlaisavljević. Takođe, s predsednicima i predsednicama GrO i OO LSV sastanke su održali Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV, Branislav Bogaroški, potpredsednik IO GO LSV, i Dejan Čapo, potpredsednik IO GO LSV.



Edukacija LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 1

Održana edukacija info timova LSV

NOVI SAD - Članice i članovi info timova Lige socijaldemorkata Vojvodine iz različitih gradskih i opštinskih odbora okupili su se proteklog vikenda u Kino sali Gradskog odbora LSV Novi Sad gde je održana edukacija o organizovanju info službe i informisanju.
Edukacija LSV | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Centar za edukaciju LSV nastavlja rad sa kandidatima i kandidatkinjama

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u oktobru i novembru nastavlja s edukacijom potencijalnih kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima. Planirano je da trenerski timovi obuče kandidate i kandidatkinje u svim odborima LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook