Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),

Ce LSV

učesnici i učesnice seminara imali su priliku da čuju predavanja na temu „Interno i eksterno informisanje" u izlaganju Roberta Vizija, šefa Biroa za informisanje LSV, "Protokol", o kojem je govorila Sanja Šifliš, kao i "Strategija komunikacije", o čemu je izlaganje imala Milica Vlaisavljević. Takođe, s predsednicima i predsednicama GrO i OO LSV sastanke su održali Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV, Branislav Bogaroški, potpredsednik IO GO LSV, i Dejan Čapo, potpredsednik IO GO LSV.



Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook