Još jedan uspešan trening Omladine LSV

 
 
Zato što živimo ovde 010Zato što živimo ovde 020Zato što živimo ovde 030Zato što živimo ovde 040Zato što živimo ovde 050Zato što živimo ovde 060Zato što živimo ovde 070
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).

Edukacija

Trening je vodio Marko Živković iz tog instituta, a ovog puta teme su bile timski rad, saopštenje za javnost, upravljanje vremenom i planiranje događaja, sigurni glasovi.   

– Veoma sam zadovoljan kako su protekli treninzi sa Omladinom LSV. Pozitivno sam iznenađen koliko su otvoreni za saradnju, za razmenu ideju, iskustava, energije. Dobar duh je definitivno obeležio ova okupljanja – rekao Živković. Učesnice i učesnici podelili su svoja iskustva i naveli da su ovakve vrste edukacija izuzetno značajne u političkom aktivizmu.

– Iako sam i ranije učestvovala na sličnim seminarima i edukacijama, slušala predavanja o ovim temama, opet sam nešto novo naučila i verujem da će nam svima ova znanja koristiti kako u narednoj kampanji, tako i u funkcionisanju LSVO uopšte – rekla je  Dunja Bajac iz Novog Sada. Srećan što je bio deo ove političke edukacije, Tomislav Jakovcević iz Subotice smatra da svi omladinci LSV treba da prođu sličnu obuku.

– Najpre da bi pronašli svoje mesto u stranci i tako doprineli njenom razvoju, a zatim da se upoznaju sa temama kampanje, aktivizma, anketa, sa svim onim što smo mi radili na ovim treninzima.– zaključio je ovaj mladi ligaš.

(BILSV, 12. 12. 2011.)Edukacija LSV | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Centar za edukaciju LSV nastavlja rad sa kandidatima i kandidatkinjama

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u oktobru i novembru nastavlja s edukacijom potencijalnih kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima. Planirano je da trenerski timovi obuče kandidate i kandidatkinje u svim odborima LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook