Još jedan uspešan trening Omladine LSV

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).

Edukacija

Trening je vodio Marko Živković iz tog instituta, a ovog puta teme su bile timski rad, saopštenje za javnost, upravljanje vremenom i planiranje događaja, sigurni glasovi.   

– Veoma sam zadovoljan kako su protekli treninzi sa Omladinom LSV. Pozitivno sam iznenađen koliko su otvoreni za saradnju, za razmenu ideju, iskustava, energije. Dobar duh je definitivno obeležio ova okupljanja – rekao Živković. Učesnice i učesnici podelili su svoja iskustva i naveli da su ovakve vrste edukacija izuzetno značajne u političkom aktivizmu.

– Iako sam i ranije učestvovala na sličnim seminarima i edukacijama, slušala predavanja o ovim temama, opet sam nešto novo naučila i verujem da će nam svima ova znanja koristiti kako u narednoj kampanji, tako i u funkcionisanju LSVO uopšte – rekla je  Dunja Bajac iz Novog Sada. Srećan što je bio deo ove političke edukacije, Tomislav Jakovcević iz Subotice smatra da svi omladinci LSV treba da prođu sličnu obuku.

– Najpre da bi pronašli svoje mesto u stranci i tako doprineli njenom razvoju, a zatim da se upoznaju sa temama kampanje, aktivizma, anketa, sa svim onim što smo mi radili na ovim treninzima.– zaključio je ovaj mladi ligaš.

(BILSV, 12. 12. 2011.)Edukacija LSV | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Centar za edukaciju LSV nastavlja rad sa kandidatima i kandidatkinjama

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u oktobru i novembru nastavlja s edukacijom potencijalnih kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima. Planirano je da trenerski timovi obuče kandidate i kandidatkinje u svim odborima LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook