Još jedan uspešan trening Omladine LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan uspešan trening Omladine LSV

NOVI SAD – Politička edukacija za Omladinu Lige socijaldemokrata Vojvodine, treća po redu, održana je prošlog vikenda u Kino sali Gradskog odbora  LSV Novi Sad, u saradnji sa Nacionalnim demokratskim institutom (NDI).

Edukacija

Trening je vodio Marko Živković iz tog instituta, a ovog puta teme su bile timski rad, saopštenje za javnost, upravljanje vremenom i planiranje događaja, sigurni glasovi.   

– Veoma sam zadovoljan kako su protekli treninzi sa Omladinom LSV. Pozitivno sam iznenađen koliko su otvoreni za saradnju, za razmenu ideju, iskustava, energije. Dobar duh je definitivno obeležio ova okupljanja – rekao Živković. Učesnice i učesnici podelili su svoja iskustva i naveli da su ovakve vrste edukacija izuzetno značajne u političkom aktivizmu.

– Iako sam i ranije učestvovala na sličnim seminarima i edukacijama, slušala predavanja o ovim temama, opet sam nešto novo naučila i verujem da će nam svima ova znanja koristiti kako u narednoj kampanji, tako i u funkcionisanju LSVO uopšte – rekla je  Dunja Bajac iz Novog Sada. Srećan što je bio deo ove političke edukacije, Tomislav Jakovcević iz Subotice smatra da svi omladinci LSV treba da prođu sličnu obuku.

– Najpre da bi pronašli svoje mesto u stranci i tako doprineli njenom razvoju, a zatim da se upoznaju sa temama kampanje, aktivizma, anketa, sa svim onim što smo mi radili na ovim treninzima.– zaključio je ovaj mladi ligaš.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook