Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Obuka za kandidate i kandidatkinje na lokalnim izborima

U aprilu i maju ove godine u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (CE LSV) održan je prvi krug edukacije kandidata i kandidatkinja za kandidate i kandidatkinje (KzK) na lokalnim izborima u većini gradskih i opštinskih odbora LSV.

Ce LSV

Ovaj trening, čiji je cilj bio da se KzK pripreme za predstojeću predizbornu kampanju tako što će se upoznati s organizacionom strukturom stranke, s radom s članstvom i volonterima, s kampanjom od vrata do vrata, kao i s principima javnog nastupa, prošlo je oko 560 kandidata za kandidate odnosno kandidakinja za kandidatkinje. Obuke su držali svi treneri i trenerice CE LSV, koji očekuju da KzK koji su prošli obuku mogu odgovorno nastaviti s kampanjom i tako doprineti kako sopstvenoj kampanji tako i kampanji u svom odboru.

U planu za jesen jeste i drugi krug obuka KzK u svim odborima, uključujući i odbore u kojima nije održan prvi krug edukacije.



Edukacija LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 1

Održana edukacija info timova LSV

NOVI SAD - Članice i članovi info timova Lige socijaldemorkata Vojvodine iz različitih gradskih i opštinskih odbora okupili su se proteklog vikenda u Kino sali Gradskog odbora LSV Novi Sad gde je održana edukacija o organizovanju info službe i informisanju.
Edukacija LSV | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Centar za edukaciju LSV nastavlja rad sa kandidatima i kandidatkinjama

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u oktobru i novembru nastavlja s edukacijom potencijalnih kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima. Planirano je da trenerski timovi obuče kandidate i kandidatkinje u svim odborima LSV.
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook