Održana edukacija predstavnika info timova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

Održana edukacija predstavnika info timova

NOVI SAD - Tokom proteklog vikenda, Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Biroom za informisanje LSV organizovao je edukaciju osoba zaduženih za informisanje u lokalnim odborima Lige.

Edukacija

Edukacija je realizovana uoči raspisivanja izbora, kako bi se obavile poslednje pripreme i dogovori osoba zaduženih u lokalnim odborima koji vode zvanične naloge na društvenim mrežama i pripremaju aktivnosti lokalnih funkcionera i funkcionerki u sredstvima informisanja. Svi prisutni su dobili priliku da čuju ponešto novo o kriznom marketingu i kampanji, značaju i ulozi društvenih mreža, kao i praktičnim veštinama koje su nužne da se savladaju prilikom rada sa istim. Šef Biroa za informisanje Robert Vizi govorio je o organizaciji lokalnih info timova, upotrebi vesti u predizbornoj kampanji i mogućim opasnostima tokom kampanje, nakon čega je usledila praktična vežba pisanja saopštenja i vesti. Na samom kraju, polaznici edukacije su se upoznali i podsetili osnovnih termina u predizbornoj kampanji, kao što su vrsta izbora, način raspodele mandata, rokovi raspisivanja i izvođenja izbora i uloga lokalnih info timova u tom periodu. Emina Gojak iz Petrovaradina je primetila uzdržanost pojedinih osoba, ali svakako ocenila uspešnost seminara u pogledu savladavanja nove količine znanja. Prilikom organizacije i realizacije treninga, trenerica Centra za edukaciju, Ana Kandić, isti je ocenila kao uspešan, s obzirom na aktivno učešće polaznika i polaznica, analizu prethodnih aktivnosti i spremnost da rade intenzivnije u narednom periodu.
- Ovo je samo jedan deo celine koju Liga socijaldemokrata Vojvodine priprema za učešće u predizbornoj kampanji. – navela je Kandić.

(BILSV, 04.03.2012.)



Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook