Održana edukacija predstavnika info timova

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

Održana edukacija predstavnika info timova

NOVI SAD - Tokom proteklog vikenda, Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Biroom za informisanje LSV organizovao je edukaciju osoba zaduženih za informisanje u lokalnim odborima Lige.

Edukacija

Edukacija je realizovana uoči raspisivanja izbora, kako bi se obavile poslednje pripreme i dogovori osoba zaduženih u lokalnim odborima koji vode zvanične naloge na društvenim mrežama i pripremaju aktivnosti lokalnih funkcionera i funkcionerki u sredstvima informisanja. Svi prisutni su dobili priliku da čuju ponešto novo o kriznom marketingu i kampanji, značaju i ulozi društvenih mreža, kao i praktičnim veštinama koje su nužne da se savladaju prilikom rada sa istim. Šef Biroa za informisanje Robert Vizi govorio je o organizaciji lokalnih info timova, upotrebi vesti u predizbornoj kampanji i mogućim opasnostima tokom kampanje, nakon čega je usledila praktična vežba pisanja saopštenja i vesti. Na samom kraju, polaznici edukacije su se upoznali i podsetili osnovnih termina u predizbornoj kampanji, kao što su vrsta izbora, način raspodele mandata, rokovi raspisivanja i izvođenja izbora i uloga lokalnih info timova u tom periodu. Emina Gojak iz Petrovaradina je primetila uzdržanost pojedinih osoba, ali svakako ocenila uspešnost seminara u pogledu savladavanja nove količine znanja. Prilikom organizacije i realizacije treninga, trenerica Centra za edukaciju, Ana Kandić, isti je ocenila kao uspešan, s obzirom na aktivno učešće polaznika i polaznica, analizu prethodnih aktivnosti i spremnost da rade intenzivnije u narednom periodu.
- Ovo je samo jedan deo celine koju Liga socijaldemokrata Vojvodine priprema za učešće u predizbornoj kampanji. – navela je Kandić.

(BILSV, 04.03.2012.)Edukacija LSV | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nova direktorka Centra za edukaciju LSV mr Maja Sedlarević

NOVI SAD – Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora LSV u novom sazivu, mr Maja Sedlarević izabrana je za novu direktoricu Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Edukacija LSV | Nedelja, 22. 07. 2012. | Komentara: 0

Treneri LSV na okruglom stolu NDI u Beogradu

BEOGRAD - Predstavnici Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Goran Veselinović, učestvovali su ovog vikenda na Okruglom stolu i radionici Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koji je održan u hotelu „Prag", u Beogradu.
Edukacija LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

NOVI SAD - Prvi jednodnevni trening namenjen kandidatima i kandidatkinjama na većinskim izborima za Skupštinu AP Vojvodine, u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, održan je u subotu 3. marta. Edukaciji je prisustvovala prva grupa od dvadeset i dvoje kandidata i kandidatkinja LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook