Omladinski kamp 2010.

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.

Ce LSV

Dvadeset petoro omladinaca i omladinki LSV družilo se i sticalo nove veštine i znanja, koje su im preneli treneri i treneice CE LSV: Ana Kandić, Goran Veselinović, Dragana Dukić, Nenad Vezmar, Nataša Lalić, Miodrag Mitrić, kao i tadašnji generalni sekretar LSVO Kolja Kočiš. Takođe, kao gosti na kampu bili su: Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i portparolka LSV, Dragana Dukić, predsednica LSVO, Robert Vizi, šef Biroa za informisanje LSV, Maja Sedlarević, potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV), Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina i potpredsednik LSV, Aleksandar Jovanović, predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik LSV, kao i Bojan Kostreš, narodni poslanik generalni sekretar LSV i predsednik IO GO LSV.



Edukacija LSV | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Nova direktorka Centra za edukaciju LSV mr Maja Sedlarević

NOVI SAD – Na prvoj konstitutivnoj sednici Glavnog odbora LSV u novom sazivu, mr Maja Sedlarević izabrana je za novu direktoricu Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Edukacija LSV | Nedelja, 22. 07. 2012. | Komentara: 0

Treneri LSV na okruglom stolu NDI u Beogradu

BEOGRAD - Predstavnici Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Goran Veselinović, učestvovali su ovog vikenda na Okruglom stolu i radionici Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koji je održan u hotelu „Prag", u Beogradu.
Edukacija LSV | Utorak, 06. 03. 2012. | Komentara: 0

Edukacija za kandidate i kandidatkinje na većinskim izborima

NOVI SAD - Prvi jednodnevni trening namenjen kandidatima i kandidatkinjama na većinskim izborima za Skupštinu AP Vojvodine, u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, održan je u subotu 3. marta. Edukaciji je prisustvovala prva grupa od dvadeset i dvoje kandidata i kandidatkinja LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook