Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.

LSV

Obuku ToTal (Training of Trainers and Lecturers) organizovao je Centar za studije socijalne demokratije uz podršku fondacije Friedrich Ebert.

Nakon selekcije i eliminacionih seminara koje su pohađali, Marko, Nenad i Mišo su održali po jedno predavanje, koje je predstavljalo završni ispit kojim bi pokazali stečena znanja i veštine koje su usvojili na obuci, organizovanoj sa ciljem unapređenja programa u oblasti političkog obrazovanja u Srbiji i promocije socijaldemokratskih vrednosti.

Marko Lutkić je u Zrenjaninu održao predavanje sa temom „Izbori i izborni sistem u Srbiji od 1990. do 2012. godine – društveno politički kontekst“, dok su Nenad Mišković i Mišo Živanov nedelju dana kasnije držali predavanja u Novom Sadu sa temama „Tranziciona pravda (u Srbiji)“, odnosno „Politički marketing i online kampanja“. Osim angažmana na programima Friedrich Ebert fondacije i partnerskih organizacija, namera je da se ova tri člana Lige socijaldemokrata Vojvodine angažuju u okviru aktivnosti Centra za edukaciju LSV, na taj način doprineti radu na edukaciji članstva.

(BILSV, 29. 03. 2013.)






ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook