Treneri LSV na okruglom stolu NDI u Beogradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Nedelja, 22. 07. 2012. | Komentara: 0

Treneri LSV na okruglom stolu NDI u Beogradu

BEOGRAD - Predstavnici Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Goran Veselinović, učestvovali su ovog vikenda na Okruglom stolu i radionici Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koji je održan u hotelu „Prag", u Beogradu.

edikacija ana goran

Tokom tri dana, predstavnici i predstavnice trening centara različitih manjinskih i regionalnih stranaka - Sandžačke demokratsk partije, Saveza Vojvođanskih Mađara, Socijaldemokratske partije Srbije i Pokreta za demokratsko delovanje su, uz LSV, predstavili dosadašnji rad svojih trening centara. To je bila prilika da se razmene iskustva, iznesu problemi i pronađu načini prevazilaženja, a osim toga, svi prisutni su imali priliku da čuju iskustva u formiranju i funkcionisanju drugih trening centara. Takođe, vikend je iskorišćen za utvrđivanje prioriteta u radu NDI u narednom periodu i eventualno umrežavanje trenera i trenerica iz različitih političkih partija, pod mentorstvom Nacionalnog demokratskog instituta. Kandićeva i Veselinović su preneli dosadašnja iskustva u radu Centra za edukaciju LSV, ukazali na prednosti i mane principa rada, uz nova saznanja iz drugih organizacija.

- Ovo iskustvo je bilo veoma konstruktivno, jer pored saznanja koja smo sticali u Liginom Centru za edukaciju, kroz praktičan rad u prethodnoj kampanji, gde nije bilo nekih većih poteškoća za rad, uvideli smo da postoje i drugačiji izazovi sa kojima se nismo susretali, te ćemo ih ukoliko se ukažu, lakše i uspešnije prebroditi. - naveo je Veselinović. Ana Kandić je iskoristila priliku da iz svega predstavljenog pronađe način da za primenu novih znanja.

- U narednom periodu nameravamo da intenziviramo rad trenera i trenerica našeg Centra za edukaciju, uz saradnju sa drugim političkim strankama, kako bi postavili primer dobre prakse rada Liginog Centra za edukaciju, kao model u drugim trening centrima - zaključila je Kandićeva.

(BILSV, 22. 07. 2012.)




Edukacija LSV | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

Seminarom "Žene mogu sve", koji je poslednjeg vikenda juna održan u Subotici, nastavljeno je sa edukacijom kandidata i kandidatkinja za lokalne izbore. Seminar je organizovao Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI). Trening su izvele Ana Kandić i Nataša Lalić, zajedno sa Mirjanom Barbulović i Milošem Milovanovićem (NDI).
Edukacija LSV | Nedelja, 30. 01. 2011. | Komentara: 0

Obuka novih trenera i trenerica Centra za edukaciju LSV

Od 21. januara do 12. marta 2011. godine održana su četiri seminara za nove trenere i trenerice Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) u organizaciji Ce LSV u saradnji s Nacionalnim demokratskim institutom (NDI). Prva dva trodnevna seminara održana su u Studentskom centru u Subotici, a poslednja dva jednodnevna u prostorijama LSV u Novom Sadu.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook