Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

 
 
Izbori u LSV
Forum žena LSV | Petak, 12. 06. 2015. | Komentara: 0

Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine izabrao je na vanrednoj skupštini novu generalnu sekretarku, sekretarku za međunarodnu saradnju, kao i članice Predsedništva i Glavnog odbora LSV. Time je kompletirano novo rukovodstvo Foruma žena LSV.

LSV

Generalna sekretarka Foruma žena je Marija Radojčić, a ligašice su ponovo izabrale Jelenu Šikman za sekretarku za međunarodnu saradnju. Za članice Predsedništva su izabrane Ela Štraub, Vesna Radnov Stjepanović, Nada Ilić, Tanja Lukić, Hajnalka Boldiš i Radmila Milanović, a članice Glavnog odbora ispred Foruma žena su Marka Latas, Milena Popović Subić, Marija Radojčić, Jelena Šikman i Ankica Dostanić.

Skupština FŽ je jednoglasno usvojila predloženi plan rada za narednih godinu dana, u kojem predsednica Foruma žena LSV Nataša Terbec, kao jedan od prvih zadataka, istakla obilazak odbora FŽ LSV.

(BILSV, 12.06.2015)Forum žena LSV | Petak, 18. 10. 2019. | Komentara: 0

Veće angažovanje države i edukacija stanovništva ključ su za borbu protiv karcinoma dojke

Sinoć je u Kino sali Lige socijaldemokrata Vojvodine održana tribina „Oktobar mesec borbe protiv karcinoma dojke : prevencija i skrining program u zaštiti zdravlja žena“
Forum žena LSV | Subota, 12. 10. 2019. | Komentara: 0

Sprečiti nesrazmeru između srednjeg rizika od obolevanja i vrha na evropskoj listi po smrtnosti od raka dojke

Predstavnice Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin danas su, u okviru meseca borbe protiv raka, u razgovoru sa građankama i građanima Zrenjanina ukazale da je neophodno sprečiti nesrazmeru između srednjeg rizika od obolevanja i vrha na evropskoj listi po smrtnosti od raka dojke u Srbiji. 
Forum žena LSV | Utorak, 30. 07. 2019. | Komentara: 0

Koliko vredi ženski život?

Sve su češća upozorenja iz nevladinog sektora o alarmantnom stanju kada su u pitanju žrtve porodičnog nasilja. Ovo je vidljivo kada se pogleda saopštenje Mreže „Žene protiv nasilja“ koje podatke o femicidu dobijaju samo iz naslova medija, jer precizne informacije nisu dostupne javnosti. Od početka 2019. godine u prvih sedam meseci, ubijeno je 15 žena. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook