Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 12. 06. 2015. | Komentara: 0

Kompletirano rukovodstvo Foruma žena LSV

NOVI SAD - Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine izabrao je na vanrednoj skupštini novu generalnu sekretarku, sekretarku za međunarodnu saradnju, kao i članice Predsedništva i Glavnog odbora LSV. Time je kompletirano novo rukovodstvo Foruma žena LSV.

LSV

Generalna sekretarka Foruma žena je Marija Radojčić, a ligašice su ponovo izabrale Jelenu Šikman za sekretarku za međunarodnu saradnju. Za članice Predsedništva su izabrane Ela Štraub, Vesna Radnov Stjepanović, Nada Ilić, Tanja Lukić, Hajnalka Boldiš i Radmila Milanović, a članice Glavnog odbora ispred Foruma žena su Marka Latas, Milena Popović Subić, Marija Radojčić, Jelena Šikman i Ankica Dostanić.

Skupština FŽ je jednoglasno usvojila predloženi plan rada za narednih godinu dana, u kojem predsednica Foruma žena LSV Nataša Terbec, kao jedan od prvih zadataka, istakla obilazak odbora FŽ LSV.

(BILSV, 12.06.2015)



Forum žena LSV | Četvrtak, 24. 11. 2016. | Komentara: 0

Ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike

Da bi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici zaista mogao da posluži u borbi protiv porodičnog nasilja, neophodno je prevashodno ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike. Isto tako, jako je važno voditi preciznu i trajnu kako policijsku, tako i evidenciju svih drugih nadležnih službi, što trenutno nije slučaj.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 09. 2016. | Komentara: 0

Prvi zadatak - iskoreniti nepismenost

NOVI SAD – Gradski odbor Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad saopštio je danas povodom Međunarodnog dana pismenosti da veliki procenat nepismenih žena u ogromnoj meri utiče na njihov loš položaj u društvu.
Forum žena LSV | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Liste čekanja u zdravstvu su nedopustive

ŽABALJ / SOMBOR - Osnovaćemo Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje kao zasebno pravno lice, a uplaćeni doprinosi za obavezno zdravstveno osiguranje biće izvorni prihodi tog fonda. Takvo rešenje garantovaće značajno kvalitetnije zdravstvene usluge u Vojvodini, izjavila je danas članica Skupštine Foruma žena LSV i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini opštine Žabalj Svetlana Boškov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook