Ligašice na Konferenciji socijaldemokratkinja u Ljubljani

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 13. 10. 2015. | Komentara: 0

Ligašice na Konferenciji socijaldemokratkinja u Ljubljani

LJUBLJANA - Predstavnice Lige socijaldemokrata Vojvodine učestvovale su proteklog vikenda na III konferenciji Socijaldemokratskog programa mentorstva u Ljubljani.

LSV
 
Predsednica FŽ LSV Nataša Terbec i članica Omladine LSV Aleksandra Marković učestvovale su na Konferenciji koja je okupila predstavnice različitih političkih partija i nevladinih organizacija sa područja Jugoistočne Evrope, a pohađale su program "Prenošenje znanja na mlađe generacije".
 
Na konferenciji je istaknuta uloga i značaj mentorstva za socijaldemokratske partije na području Zapadnog Balkana.
 
(BILSV, 13.10.2015)




Forum žena LSV | Četvrtak, 24. 11. 2016. | Komentara: 0

Ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike

Da bi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici zaista mogao da posluži u borbi protiv porodičnog nasilja, neophodno je prevashodno ohrabriti žrtve da prijavljuju nasilnike. Isto tako, jako je važno voditi preciznu i trajnu kako policijsku, tako i evidenciju svih drugih nadležnih službi, što trenutno nije slučaj.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 09. 2016. | Komentara: 0

Prvi zadatak - iskoreniti nepismenost

NOVI SAD – Gradski odbor Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad saopštio je danas povodom Međunarodnog dana pismenosti da veliki procenat nepismenih žena u ogromnoj meri utiče na njihov loš položaj u društvu.
Forum žena LSV | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Liste čekanja u zdravstvu su nedopustive

ŽABALJ / SOMBOR - Osnovaćemo Pokrajinski fond za zdravstveno osiguranje kao zasebno pravno lice, a uplaćeni doprinosi za obavezno zdravstveno osiguranje biće izvorni prihodi tog fonda. Takvo rešenje garantovaće značajno kvalitetnije zdravstvene usluge u Vojvodini, izjavila je danas članica Skupštine Foruma žena LSV i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini opštine Žabalj Svetlana Boškov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook