Miholjka Matić ponovo na čelu žabaljskih ligašica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 11. 05. 2015. | Komentara: 0

Miholjka Matić ponovo na čelu žabaljskih ligašica

ŽABALJ - Na Izbornoj skupštini Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Miholjka Matić je ponovo izabrana za predsednicu.

LSV
 
U uvodnom izlaganju Matićeva se zahvalila prisutnima na odzivu i istakla da je Žabaljski Forum žena vredno radio između dve Skupštine, da je uličnim akcijama i tribinama obeleženo nekoliko važnih datuma, da su predstavnice Foruma žena učestvovale na konferencijama i edukacijama na temu rodne ravnopravnosti, ekonomsko-socijalnog osnaživanja žena i nasilja nad ženama. 
Nakon reizbora, Matićeva je istakla da će se truditi da u narednom periodu svojim radom i zalaganjem opravda ukazano joj poverenje.
 
Na Skupštini je za koordinatorku za akcije izabrana Jelena Ilić, a za koordinatorku za komunikacije Jasmina Spasojev. Za članice koordinacionog tima Foruma žena OO LSV Žabalj izabrane su Zorka Božin i Vesna Letić, a za stalnu članicu Skupstine Foruma žena LSV Svetlana Boškov.
 
Na Skupštini  su podržane kandidature za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec, a za potpredsednice Marke Latas I Milene Popović Subić. Za članicu Predsedništva Foruma žena LSV izabrana je Vesna Stjepanović.
 
Skupstini je prisustvovala kandidatkinja za potpredsednicu Milena Popović Subić,kao i zamenik predsednika Izvršnog odbora OO LSV Žabalj Vitomir Lisica i predsednik Mesnog odbora LSV Žabalj Đoka Antić.
 
(BILSV, 11.05.2015)



Forum žena LSV | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Broj obolelih od raka sve veći, a lekara sve manje

Forum  žena Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je broj obolelih  od malignih bolesti u porastu u Srbiji. Obeležavanjem Svetskog dana borbe protiv raka ukazujemo da prevencija predstavlja najefikasniji pristup u smanjenju i kontroli malignih bolesti.
Forum žena LSV | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Zabrinutost i žaljenje zbog presude Počuči

Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine je sa zabrinutošću i žaljenjem dočekao vest da je Radomir Počuča nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP oslobođen optužbi da je ugrozio bezbednost „Žena u crnom“. 
Forum žena LSV | Subota, 03. 12. 2016. | Komentara: 0

Izgraditi nedostajuće rampe za prilaz osoba sa invaliditetom

Pored intenzivnijeg zapošljavanja, jedan od glavnih problema osoba sa invaliditetom predstavlja pristupačnost svim javnim objektima. U vezi sa tim, Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozdravlja najavu borbe protiv bahatog parkiranja u gradu, koja bi trebalo da olakša kretanje osoba sa invaliditetom, majki sa decom i biciklista.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook