Nataša Terbec jedina kandidatkinja za predsednicu Foruma žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 08. 05. 2015. | Komentara: 0

Nataša Terbec jedina kandidatkinja za predsednicu Foruma žena LSV

NOVI SAD - Na osnovu Pravilnika o kandidovanju i izborima u Forumu žena Lige socijaldemokrata Vojvodine, u periodu od 01. do 26. aprila 2015. godine, održane su izborne radnje.

LSV
 
Kandidatkinja za predsednicu, odnosno kandidatkinje za potpredsednice Foruma žena, podršku su tražile skupljanjem potpisa članica Foruma žena na unapred utvrđenim obrascima i podrškom skupština Opštinskih i Gradskih odbora Foruma žena LSV. 

Za predsednicu Foruma žena LSV kandidovala se:

1. Nataša Terbec, Gradski odbor Foruma žena LSV Sombor

Za potpredsednice Foruma žena LSV kandidovale su se: 

1. Marka Latas, Opštinski odbor Foruma žena LSV Šid 
2. Milena Popović Subić, Gradski odbor Foruma žena LSV Novi Sad

Izborna skupština Foruma žena LSV, zakazana je za 23. maj 2015. godine u Kovačici.

(BILSV, 08.05.2015)




Forum žena LSV | Sreda, 18. 11. 2015. | Komentara: 0

Bez tolerancije nema budućnosti

NOVI SAD - Predsednica Foruma žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Sonja Golubović izjavila je da je 16. novembar, Međunarodni dan tolerancije, dan kada se podsećamo na to da je potrebno uvažavati tuđe mišljenje, tuđa osećanja i uverenja.
Forum žena LSV | Ponedeljak, 02. 11. 2015. | Komentara: 0

Rak je izlečiv ako se otkrije na vreme

NOVI SAD – Podaci o smrtnosti obolelih od karcinoma su poražavajući, zbog čega je rad na prevenciji i ranom otkrivanju oboljenja prioritetan. U cilju bolje zdravstvene zaštite, Autonomna Pokrajina Vojvodina mora imati svoje prihode i mora sama odlučivati o njihovoj raspodeli, zaključeno je na tribini koju je organizovao Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Savetom za zdravstvo i socijalna pitanja.
Forum žena LSV | Subota, 24. 10. 2015. | Komentara: 0

O prevenciji raka dojke u Aradcu

ZRENJANIN - Aktivistkinje zrenjaninskog Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine razgovarale sa danas sa stanovnicama Aradca i skrenule im pažnju na zastupljenost raka dojke, značaj prevencije i ranog otkrivanja jednog od najučestalijih malignih oboljenja žena. U akciji posvećenoj borbi protiv raka dojke, ligašice su delile letke i uputstva za samopregled u centru mesta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook