O položaju žena i ulozi porodice u Stajićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Četvrtak, 01. 10. 2015. | Komentara: 0

O položaju žena i ulozi porodice u Stajićevu

STAJIĆEVO - Porodični odnosi bili su tema tribine koja je sinoć u Stajićevu organizovao zrenjaninski odbor Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim o položaju žena, prisutne su diskutovale o interesovanju javne politike za decu, kvalitetu socijalne zaštite, funkciji i ulozi porodice, običajima, bračnim zajednicama i menjanju statusa/položaja žena.
 
Prisutne je pozdravio predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Predrag Perkić, razgovor je vodila sociološkinja i predsednica zrenjaninskih ligašica Ankica Dostanić, a koordinatorka skupa bila je članica Foruma žena LSV Stajićevo Milena Tomin.  

(BILSV, 01.10.2015)



Forum žena LSV | Utorak, 12. 07. 2011. | Komentara: 1

Borba protiv "bele kuge"

NOVI SAD - Vojvođanska prestonica se priključila gradovima koji budućim mamama omogućavaju određene beneficije: 35 odsto više primanja mesečno, odnosno puna plata u slučaju potrebe održavanja trudnoće, predstavlja ujedno i veliku podršku instituciji porodice, kao i veliki doprinos u borbi protiv "bele kuge", problema koji potresa AP Vojvodinu već decenijama.
Forum žena LSV | Četvrtak, 07. 07. 2011. | Komentara: 0

Saradnja političarki, sindikalki i žena iz NVO

NOVI SAD - Drugog dana seminara u organizaciji Sekcije žena Granskog sindikata hemije, nemetala, energetike i rudarstva "Nezavisnost", na temu "Ženski lobi " saradnja političarki, sindikalki i žena iz NVO" govorila je Ana Kandić, trenerica Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Forum žena LSV | Utorak, 28. 06. 2011. | Komentara: 0

Žene mogu sve, samo im treba pružiti podršku

SUBOTICA - Seminarom „Žene mogu sve", koji je poslednjeg vikenda juna održan u Subotici, nastavljeno je sa edukacijom kandidata i kandidatkinja za lokalne izbore. Seminar je organizovao Centar za edukaciju LSV, uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI).



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook