Pomoć ligašica Udruženju Altruist

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Sreda, 03. 02. 2016. | Komentara: 0

Pomoć ligašica Udruženju Altruist

ŽABALJ - Predsednica Foruma žena Opštinsko odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj, Miholjka Matić, posetila je sa najbližim saradnicama Udruženje građana „Altruist“ iz ovog mesta i uručila im plastifikator, što je i dogovoreno prilikom prethodne posete.

 
Matićeva ističe da ovo udruženje, koje iza sebe ima nekoliko godina uspešnog rada sa decom i omladinom sa posebnim potrebama, ima poseban značaj za sve građane i građanke Žablja.
 
- Apelujemo na predstavnike lokalne samouprave, privredne subjekte i sve ljude dobre volje da  pomognu ovom udruženju kako bi mogli da nastave sa radom, a Forum žena OO LSV Žabalj će i dalje, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti da pruža pomoć i podrsku radu i opstanku  „Altruista“ – dodala je ona.
 
Predsednik ovog udruženja Anđelko Tomić, zahvalivši se na poklonu, naglasio je da je broj zainteresovanih korisnika velik, da je prostor koji koriste i dalje neuslovan i neadekvatan da bi mogao da primi sve zainteresovane.

(BILSV, 03.02.2016)



Forum žena LSV | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Broj obolelih od raka sve veći, a lekara sve manje

Forum  žena Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je broj obolelih  od malignih bolesti u porastu u Srbiji. Obeležavanjem Svetskog dana borbe protiv raka ukazujemo da prevencija predstavlja najefikasniji pristup u smanjenju i kontroli malignih bolesti.
Forum žena LSV | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Zabrinutost i žaljenje zbog presude Počuči

Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine je sa zabrinutošću i žaljenjem dočekao vest da je Radomir Počuča nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP oslobođen optužbi da je ugrozio bezbednost „Žena u crnom“. 
Forum žena LSV | Subota, 03. 12. 2016. | Komentara: 0

Izgraditi nedostajuće rampe za prilaz osoba sa invaliditetom

Pored intenzivnijeg zapošljavanja, jedan od glavnih problema osoba sa invaliditetom predstavlja pristupačnost svim javnim objektima. U vezi sa tim, Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozdravlja najavu borbe protiv bahatog parkiranja u gradu, koja bi trebalo da olakša kretanje osoba sa invaliditetom, majki sa decom i biciklista.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook