Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 12. 05. 2015. | Komentara: 0

Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

OPOVO - Članice Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo jednoglasno su za predsednicu ponovo izabrale Sanju Mitrović.

LSV

Na Izbornoj skupštini koja je juče održana, izabran je novi tim Foruma žena LSV Opovo. Za koordinatorku za akcije izabrana je Dragana Pavlovski, dok će funkciju koordinatorke za komunikaciju u narednom periodu obavljati Milica Drobnjak. Članice koordinacionog tima biće Dragana Nikolić i Marija Prodanov, a za članicu stalnog sastava skupštine Foruma žena LSV predložena je Slavica Đurović.
 
Na skupštini u Opovu podržane su kandidature za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec, za potpredsednice Marke Latas i Milene Popović Subić, a za regionalnu kordinatorku i članicu Predsedništva Foruma žena Hajnalke Boldiš.
 
(BILSV, 12.05.2015)



Forum žena LSV | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Broj obolelih od raka sve veći, a lekara sve manje

Forum  žena Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je broj obolelih  od malignih bolesti u porastu u Srbiji. Obeležavanjem Svetskog dana borbe protiv raka ukazujemo da prevencija predstavlja najefikasniji pristup u smanjenju i kontroli malignih bolesti.
Forum žena LSV | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Zabrinutost i žaljenje zbog presude Počuči

Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine je sa zabrinutošću i žaljenjem dočekao vest da je Radomir Počuča nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP oslobođen optužbi da je ugrozio bezbednost „Žena u crnom“. 
Forum žena LSV | Subota, 03. 12. 2016. | Komentara: 0

Izgraditi nedostajuće rampe za prilaz osoba sa invaliditetom

Pored intenzivnijeg zapošljavanja, jedan od glavnih problema osoba sa invaliditetom predstavlja pristupačnost svim javnim objektima. U vezi sa tim, Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozdravlja najavu borbe protiv bahatog parkiranja u gradu, koja bi trebalo da olakša kretanje osoba sa invaliditetom, majki sa decom i biciklista.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook