Sonja Golubović na čelu novosadskih ligašica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 11. 05. 2015. | Komentara: 0

Sonja Golubović na čelu novosadskih ligašica

NOVI SAD - Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ponovo je izabrao Sonju Golubović za predsednicu.

LSV
 
Na redovnoj Izbornoj skupštini koja je održana 9. maja, za koordinatorku za akcije izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski i za članice koordinacionog tima Biljana Marojkin i Milica Pal.
 
Usvojen je izveštaj o radu Foruma žena GrO Novi Sad u periodu između dve Skupštine, a članice su podržale kandidaturu za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec i za potpredsednice Milene Popović Subić i Marke Latas.
 
(BILSV, 11.05.2015)



Forum žena LSV | Petak, 18. 01. 2019. | Komentara: 0

Predsednik Srbije glumi sudiju i dželata

Povodom poslednjih nastupa predsednika Republike Srbije u kom je medijima i javnosti najavio oštrije i duže kazne, Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje o  poverenju Vladi, budući da Aleksandar Vučić očigledno glumi i sudiju i dželata, te nam ministarstva nisu ni potrebna.
Forum žena LSV | Utorak, 11. 12. 2018. | Komentara: 0

Žrtve nasilja nisu dovoljno zaštićene novim Zakonom

Kampanja „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ je ove godine pokazala koliko institucije koje su uključene u primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, nisu dovoljno spremne za njegovu potpunu primenu. Sudeći po naslovima u rubrikama crne hronike, a i po saopštenjima predsednice Saveta za suzbijanje nasilja u porodici, u ovoj godini ubijeno 23 žena i sedam muškaraca, zločini su najbrutalniji do sada, a podaci nisu obuhvatili celu godinu.
Forum žena LSV | Utorak, 11. 12. 2018. | Komentara: 0

Šta je proklamovano, a šta ostvareno Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici

Na samom kraju kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, Forum žena LSV je organizovao tribinu u okviru koje su postavljena pitanja i predložena rešenja na manjkavosti Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook