Funkcioner PASOK-a podržao Martona i LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Funkcioner PASOK-a podržao Martona i LSV

ZRENJANIN – Član Glavnog odbora grčke stranke PASOK, Nikos Mouroutsos,  podržao je danas Ligu socijaldemokrata Vojvodine i njenog kandidata na većinskoj listi za Skupštinu AP Vojvodine Aleksandra Martona, poželevši im pobedu na predstojećim izborima.

Aleksandar Marton

Kako je istakao, na građanima je odgovornost da izaberu pravog kandidata kako bi državne institucije bile efikasne i u službi građana, jer institucije ne mogu da rade bez ljudi koji im daju vrednost i legitimitet.

– Kriterijum mora biti nečija prošlost, demokratičnost, osećajnost i odgovornost koja karakteriše njegov rad. Sve ovo karakteriše Aleksandra Martona, zbog čega mu dajem snažnu podršku. Želim njemu i Ligi socijaldemokrata Vojvodine pobedu – istakao je Mouroutsos.
Aleksandar Marton, koji je i potpredsednik LSV, ističe kako mu ovakva podrška mnogo znači, jer pokazuje da se njegova borba za demokratizaciju zemlje i društva, kao i za zaštitu ljudskih prava ceni i van granica naše zemlje.

– Vrlo nam je značajna međunarodna saradnja. Srbiji, Vojvodini i Zrenjaninu su veoma važni kontakti sa ljudima koji mogu da pomognu, pogotovo kada su ti kontakti iz zemlje članice Evropske unije i svaki vid saradnje je dobrodošao. Kao budući poslanik u Skupštini APV, obećavam građankama i građanima Zrenjanina saradnju i sa vršiocima vlasti u Grčkoj, Austriji, Nemačkoj i drugim zemljama regiona, kao i zajedničke projekte – naveo je Marton.    

(BILSV, 03. 05. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook