Futožani uklonili grafite mržnje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.

Aktiviste MO Futog podržali su član Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Željko Kačavenda i zamenik predsednika Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada Damir Kondić. Liga socijaldemokrata Vojvodine je tom prilikom apelovala na gradske vlasti da reaguju na ovakve događaje. Podsetimo, ne tako davno u Novom Sadu je održan skup maloletnika koji su, prolazeći centrom grada, uzvikivali reči mržnje i to u trenutku održavanja komemoracije poginulima u kafiću Laundž. A prošle nedelje je grafitima mržnje išarana i kuća Omladinskog centra CK13.

(BILSV, 21.03.2011.)




Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook