Glas za UDS je glas za evropsku Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 06. 2020. | Komentara: 0

Glas za UDS je glas za evropsku Srbiju

Bojan Kostreš, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i Ujedinjene demokratske Srbije pozvao je građane i građanke da glasaju za listu pod rednim brojem 7 jer se na njoj nalaze sve poltičke grupacije iz Vojvodine koje su za evropsku Srbiju.

LSV

Kostreš je u Novom Bečeju istakao da se Ujedinjena demokratska Srbija zalaže za ravnopravnu Vojvodinu u Srbiji koja je punopravna članica Evropske unije. 
 
- Mi želimo da se Vojvodina i Srbija nalaze u Evropskoj uniji. Vojvodina će biti ravnopravna u Srbiji i sastavni deo Evopske unije samo ako lista Ujedinjene demokratske Srbije, pod rednim brojem 7, ostvari dobar izborni rezultat na republičkim izborima - istakao je Kostreš.

Kostreš je pozvao građanke i građane Vojvodine da glasaju za listu Ujedinjene demokratske Srbije rekavši:

„Zbog toga pozivam građanke i građane Vojvodine  da glasaju za Ujedinjenu demokratsku Srbiju, jer se sve relevantne političke grupacije koje dolaze iz Vojvodine, a zalažu se za njenu autonomiju, nalaze na ovoj listi“.

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za građansku, demokratsku, evropsku Srbiju i bolji život svih njenih građana. 

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 



UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook