Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Govori | Četvrtak, 12. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da ligaši nisu članovi Odbora za poljoprivredu Skupštine AP Vojvodine. Replicirajući poslaniku većine koji je zamerio na neaktivnost članova Odbora iz redova LSV, ona je napomenula da bi poslanici Lige, da su članovi Odbora, bili najaktivniji u ovom skupštinskom telu AP Vojvodine.

lsv

- Na našu veliku žalost, LSV nema člana Odbora za poljoprivredu. Na dve sednice ovog skupštinskog odbora, kao ovlašćeni predlagač ove naše inicijative, bio je poslanik Saša Šućurović. Na prvoj sednici, koja je bila početkom septembra, dao je konstruktivne predloge i učestvovao u diskusiji. To mogu da potvrde članovi Odbora i sam pokrajinski sekretar. I na sednici je bio juče kada je i obrazlagao našu inicijativu. Znači, prosto istine radi, mi nažalost nemamo člana Odbora za poljoprivredu, a da ga imamo sigurna sam da bi bio jedan od najaktivnijih članova – ukazala je Maja Sedlarević.

(BILSV, 12.10.2017)



Govori | Četvrtak, 29. 03. 2018. | Komentara: 0

Zaboravili na zdravstvo i vodoprivredu, pa sad dižu kredit

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović napomenuo je danas da je potrebno odrediti nadležnosti Vojvodine i usvojiti Zakon o finansiranju Vojvodine. On je, kritikujući rebalans budžeta za 2018. godinu i kreditno zaduživanje za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, istakao da se govori o postojanju plana, ali da on podrazumeva dizanje kredita.
Govori | Četvrtak, 29. 03. 2018. | Komentara: 0
Govori | Sreda, 28. 03. 2018. | Komentara: 0

Usvojeni amandmani LSV

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga pitala je na današnjoj sednici skupštine Srbije predstavnike Vlade da li će se novim Zakonom o nacionalnom okviru kvalifikacija ispraviti nepravda prema studentima koji se školuju za nepostojeća zanimanja. Kako je kazala, u postojećem šifrarniku postoji oko 140 nepostojećih zanimanja, dok sa druge strane isti ne prepoznaje oko 80 obrazovnih profila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook