Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 1

Građani ne smeju da zaborave G17 plus

BEOGRAD – Sukob Lige socijaldemokrata Vojvodine i Ujedinjenih regiona Srbije nije nastao zbog optužbe Slobodana Maraša na račun lidera LSV Nenada Čanka, niti je posledica borbe za biračko telo, već u odnosu prema Vojvodini i u tome da u poslednjih 12 godina nije bilo veće afere u kojoj nije učestvovala G17, koja je sada promenila ime u URS i očekuje da joj sve bude zaboravljeno, ocenila je juče Aleksandra Jerkov.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Utorak, 17. 04. 2012.
Manuela Kasa

Danas svako sebi daje za pravo da optužuje svoje političke neistomišljenike bez argumentovano i bez materijalnih dokaza. Ne sećam se da je LSV optužila bilo koga iako se mnogi osećaju prozvanim i krivim. LSV je uvek javno kritikovala i suprostavljala se posredstvom MAS medija, zastupajući svoje stavove i interese. Sticajem okolnosti imala sam priliku da prelistam časopis (imam ga još uvek)u izdanju SRS Velika Srbija, u kome autor teksta Saša Santovac iznosi krajnje inkriminišuće navode u tekstu u kome je iz konteksta izvučen naslov:,,Farmaceutska mafija pod pokroviteljstvom LSV,, u kome autor teksta iznosi optužbe na račun Nenada Čanka, Bojana Kostreša i Aleksandra Martona, u vezi malverzacija oko razrešenja i imenovanja Apotekarske ustanove Zrenjanin, kao i navodi teksta koji na indirektan način ukazuju na neke nezakonite poslove firme Delta farm, pozivajući se na uvid u poslovanje pomenute firme...Logično bi bilo da nakon teških optužbi upućenih LSV uslede tužbe SRS, te da sudovi osuđuju, a ne pojedinci.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook