GrO LSV Kikinda osuđuje bahatost i neprofesionalizam rukovodstva JP Autoprevoz Kikinda

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 20. 10. 2019. | Komentara: 0

GrO LSV Kikinda osuđuje bahatost i neprofesionalizam rukovodstva JP Autoprevoz Kikinda

Novi Sad, 20. oktobar 2019 - Devojčice osnovnoškolskog uzrasta, članice jednog sportskog kluba, danas su tri sata u neizvesnosti čekale na parkingu ne bi li krenule put Rumunije na turnir. 

LSV

Polazak je bio planiran za 9h, autobus plaćen, kotizacije plaćene, međutim autobus kojim su trebale putovati nije imao svu potrebnu opremu i saobraćajna policija (potpuno opravdano) nije dozvolila da se tim vozilom putuje. Rukovodstvu JP „Autoprevoz“ trebalo je nepuna tri sata da situaciju reše i pošalju drugo vozilo. 

Ove devojčice nisu čekale i strepele svojom voljom, nego isključivo zbog neprofesionalnosti rukovodstva ovog javnog preduzeća koje nije u stanju da obezbedi ispravan autobus za prevoz dece. 

Grdski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda osuđuje ovakvo ponašanje rukovodstva i smatra da, ukoliko nisu sposobni za posao koji obavljaju, pod hitno podnesu ostavku kako bi preduzećem, koje treba da bude u službi građana, rukovodio neko ko to zna. 

Direktoru ovog preduzeća ovo je već drugi mandat i nema mesta pravdanju kako su neki pre njega doveli do ovakve situacije, sve činjenice govore u prilog tome da on nije dovoljno sposoban da obavlja posao koji mu je poveren i najpoštenije je da se povuče. 

Tročasovni stres koji su ova deca preživela danas nema cenu, a ako se rukovodstvo ovog preduzeća ovako ponaša kada su u pitanju najmlađi, šta ostali sugrađani da očekuju. Zbog ovakvog propusta GrO LSV Kikinda zahteva da direktor JP „Autoprevoz“ Kikinda što pre podnese ostavku.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Ponedeljak, 11. 11. 2019. | Komentara: 0

Ostavite se ratova i gledajte u budućnost!

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je otkrivanje spomen-ploče komandantu Novosadskog korpusa nekadašnje JNA Mladenu Bratiću loš potez i da će dodatno uticati na pogoršanje odnosa u regionu.
Saopštenja | Nedelja, 10. 11. 2019. | Komentara: 0

Osnovati Direkciju za smanjenje rizika i upravljanje vanrednim situacijama. Rad ruskog centra u Nišu loš!

Da je rad Srpsko-ruskog humanitarnog centra i pored smene ruskog ministra i za nas loš, može se zaključitii iz izjave načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predraga Marića, koji je izjavio da je centar u Nišu proteklih dana aktivno učestvovao u gašenju požara na Staroj planini i da je avion za koji je Vlada na vreme uputila poziv Vladi Ruske Federacije izostao jer „ponekad njegov dolazak duže traje“.
Saopštenja | Subota, 09. 11. 2019. | Komentara: 0

Ćutanje i okretanje glave znači pristajanje na fašizam!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad upozorava na to kako više incidenata u gradu i širom zemlje dokazuje da fašizam pokušava da digne glavu i da je sve prisutniji na našim ulicama. I to danas.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook