GrO LSV Kikinda osuđuje bahatost i neprofesionalizam rukovodstva JP Autoprevoz Kikinda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 20. 10. 2019. | Komentara: 0

GrO LSV Kikinda osuđuje bahatost i neprofesionalizam rukovodstva JP Autoprevoz Kikinda

Novi Sad, 20. oktobar 2019 - Devojčice osnovnoškolskog uzrasta, članice jednog sportskog kluba, danas su tri sata u neizvesnosti čekale na parkingu ne bi li krenule put Rumunije na turnir. 

LSV

Polazak je bio planiran za 9h, autobus plaćen, kotizacije plaćene, međutim autobus kojim su trebale putovati nije imao svu potrebnu opremu i saobraćajna policija (potpuno opravdano) nije dozvolila da se tim vozilom putuje. Rukovodstvu JP „Autoprevoz“ trebalo je nepuna tri sata da situaciju reše i pošalju drugo vozilo. 

Ove devojčice nisu čekale i strepele svojom voljom, nego isključivo zbog neprofesionalnosti rukovodstva ovog javnog preduzeća koje nije u stanju da obezbedi ispravan autobus za prevoz dece. 

Grdski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda osuđuje ovakvo ponašanje rukovodstva i smatra da, ukoliko nisu sposobni za posao koji obavljaju, pod hitno podnesu ostavku kako bi preduzećem, koje treba da bude u službi građana, rukovodio neko ko to zna. 

Direktoru ovog preduzeća ovo je već drugi mandat i nema mesta pravdanju kako su neki pre njega doveli do ovakve situacije, sve činjenice govore u prilog tome da on nije dovoljno sposoban da obavlja posao koji mu je poveren i najpoštenije je da se povuče. 

Tročasovni stres koji su ova deca preživela danas nema cenu, a ako se rukovodstvo ovog preduzeća ovako ponaša kada su u pitanju najmlađi, šta ostali sugrađani da očekuju. Zbog ovakvog propusta GrO LSV Kikinda zahteva da direktor JP „Autoprevoz“ Kikinda što pre podnese ostavku.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook