Hitno rešiti problem bezbednosti u Bečeju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem bezbednosti u Bečeju

BEČEJ - Bečejski Ligaši su poslednjih meseci upozoravali, da se u opštini Bečej pored sve učestalijih krađa, koja su čak prerasle u razbojništva, sve učestalije vesti o huliganima, koji izazivaju tuče u raznim delovima opštine, tako izazivajući strah kod građanki i građana.

LSVNa žalost u jednoj takvoj tuči 16. marta je izgubljen jedan mlad život, zbog čega je Opštinski odbor LSV Bečej apelovao na nadležne da pod hitno identifikuju i kazne počinioce i da počnu da rade na rešavanju problema bezbednosti u opštini Bečej.
- Koji roditelj sutra može mirno, bez strepnje, pustiti dete na ulicu? Koliko života treba još da se ugasi kako bi se neko zainteresovao i omogućio bolju bezbednost Bečejkama i Bečejcima!? Vreme je da se decentralizuje rad Ministarstva unutrašnjih poslova i formiraju Policijske uprave za Vojvodinu, kako bi rad policije bio bolje koordiniran – naglašeno je u saopštenju OO LSV Bečej.

(BILSV, 18.03.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook