Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook