Imamo još spotova

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Imamo još spotova

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je zaprepašćena odlukom RRA da  je spot LSV sporan izjavila je za Kurir portparolka Lige Aleksandra Jerkov.

aleksandra Jerkov

- Neverovatno je da je naš spot, koji samo govori istinu o lošoj privatizaciji, sporan za RRA, a nisu im sporni spotovi u kojim se političari vređaju i pljuju i daju ljudima lažna obećanja. Zahtevaćemo objašnjenje od RRA jer smatramo da nismo nikoga uvredili, širili mržnju, podsticali nasilje i diskriminaciju. Samo smo rekli istinu, ali izgleda da je privatizacija NIS zabranjena tema - kaže Jerkovljeva i dodaje da LSV ima još spremnih spotova.

(BILSV, 18.04.2012.)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook