Čanak: Nikolić zreo za penziju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolić zreo za penziju

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu i ocenio da je taj štrajk bio nepotreban. Čanak je u saopštenju za javnost ocenio da je lepo što je spasen jedan život, ali je dodao da Nikolićev život nije ni bio ugrožen, već da je u pitanju bila farsa. Prema njegovim rečima, Nikolić je nakon epizode sa štrajkom zreo za političku penziju.

"Želim Nikoliću da počne da jede i da prima penziju, jer u aktivnoj politici očigledno nema šta da traži " rekao je Čanak.

(RTV, 21. 04. 2011.)




Iz medija | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Ustav je garant prava seksualnih manjina

NOVI SAD – Uverena sam da je neophodno unaprediti prava LGBT populacije i mislim da se to može postići doslednim sprovođenjem postojećih zakona. Zakoni o zabrani diskriminacije i rodnoj ravnopravnosti prilično su dobri, ali njihova primena, kao i primena Ustava Srbije, koji garantuje da su svi građani ravnopravni, ostaju prilično problematični - ističe u razgovoru za Danas Aleksandra Jerkov, funkcionerka LSV i kandidatkinja liste „Izbor za bolji život - Boris Tadić“.
Iz medija | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Inicijativa za federalizaciju Srbije neodgovorna i štetna

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se njegova stranka nije pridružila inicijativi nekolicine nevladinih organizacija i političkih stranaka koje su ovih dana usvojile Deklaraciju o federalizaciji Srbije jer smatra da je u aktuelnom trenutku "neodgovorno i štetno otvarati tako krupna politička pitanja", odnosno da se time podstiču nacionalističke i fašističke snage u Vojvodini.
Iz medija | Četvrtak, 29. 03. 2012. | Komentara: 0

Od para koje joj duguje Srbija, Vojvodina je mogla kupiti NIS

NOVI SAD – Priče o separatizmu u Vojvodini služe da se zaplaše građani i da im se skrene pažnja s bitnih pitanja. Jer, kad god se potegne pitanje vojvođanskog novca, bez obzira na to ko ga poteže, taj je prozvan za separatizam.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook