Čanak: Nikolić zreo za penziju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 22. 04. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Nikolić zreo za penziju

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas odluku Tomislava Nikolića da prekine štrajk žeđu i ocenio da je taj štrajk bio nepotreban. Čanak je u saopštenju za javnost ocenio da je lepo što je spasen jedan život, ali je dodao da Nikolićev život nije ni bio ugrožen, već da je u pitanju bila farsa. Prema njegovim rečima, Nikolić je nakon epizode sa štrajkom zreo za političku penziju.

"Želim Nikoliću da počne da jede i da prima penziju, jer u aktivnoj politici očigledno nema šta da traži " rekao je Čanak.

(RTV, 21. 04. 2011.)




Iz medija | Nedelja, 08. 01. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš: Sukob Dodika i Vučića biće sve dublji, ruske pretnje treba shvatiti ozbiljno

Bojan Kostreš, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, za Oslobođenje i O kanal govori o daljim koracima LSV, o odnosima u regionu i budućnosti Bosne i Hercegovine i Srbije.
Iz medija | Četvrtak, 01. 12. 2022. | Komentara: 0

Vučić mora dobiti alternativu

Srbija ponovo klizi u izolaciju i vreme je da se ponudi stvarna alternativa, koja neće reciklirati Vučićev program, kao što je on Tadićev, Tadić Koštuničin, a Koštunica Miloševićev. Vreme je da konačno prekinemo začarani krug populizma, nacionalizma, centralizma, ksenofobije, antievropejstva, autoritarnosti i putinizma, napisao je u svom autorskom tekstu za NIN predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš
Iz medija | Četvrtak, 24. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Odlučan sam da ispravimo greške

"Ono što je najvažnije jeste da Liga treba da se, u periodu koji je pred nama, modernizuje i da pronađe nove načine komunikacije sa svojim biračima i sa građankama i građanima Vojvodine. Nama je važno da u prvi plan stavimo ono kako ljudi u Vojvodini žive, bez obzira na njihov maternji jezik, veru, naciju, poreklo, mesto odakle su i kada su u Vojvodinu došli."



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook