Iz medija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 11. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Potreban opozicioni konsenzus o kontroli izbora

Opozicioni konsenzus o kontroli biračkih mesta mora postojati, jer ako se to ne napravi, stalno ostane pitanje da li su izbori bili fer. Dakle, ja ne krećem od toga da li će izbori biti pokradeni, mada nažalost imamo dugu istoriju koja bi mogla čak garantovati da će biti manipulacija na izborima. Treba početi vraćati veru u izborni proces da bi se ljudi uopšte u njemu angažovali - rekao je Čanak u intervjuu agenciji Beta.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook