Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Izbori u LSV
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)Iz medija | Ponedeljak, 25. 05. 2020. | Komentara: 0

Možemo da napravimo normalnu državu

Poštovanje i dosledna primena evropskih vrednosti, nedvosmislena opredeljenost i rad na članstvu Srbije u Evropskoj uniji, a ne samo deklarativno, kako to radi sadašnja vlast, jednakost pred zakonom svih i njegova primena u svakoj situaciji, jedinstvene su ideje koje su sve nas okupile u Ujedinjenu demokratsku Srbiju, kaže u intervjuu za Politiku Bojan Kostreš.
Iz medija | Utorak, 07. 04. 2020. | Komentara: 0

Obećanje o 100 evra pomoći je klasična populistička mera

Smatram da je hapšenje novinara nedopustivo i izrazito štetno. Pravo građana na istinito, celovito i pravovremeno informisanje od presudne je važnosti, naročito u vanrednom stanju. Istovremeno mislim da i novinari, u vanrednom stanju naročito, imaju odgovornost da svojim delovanjem ne utiču na stvaranje psihoze i dezinformisanosti javnosti, ocenjuje za Danas Bojan Kostreš
Iz medija | Petak, 13. 03. 2020. | Komentara: 0

Insistiraćemo na rasvetljavanju zločina i kažnjavanju odgovornih

LSV se još od devedesetih godina snažno zalagala za kažnjavanje odgovornih za počinjene ratne zločine. Nažalost, malo je onih čija su dela sankcionisana. Bez konkretnog obračuna sa protagonistima politike zločina, društva u našem regionu neće biti zdrava, tako da ćemo i u narednom periodu insistirati na rasvetljavanju svih zločina i kažnjavanju odgovornih za njih - ocenjuje za Danas Aleksandar Marton.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook