Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)



Iz medija | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Početkom februara uredbe o imovini Vojvodine

BEOGRAD – Republički poslanik i zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš jedan je od najvećih zagovornika povratka imovine Pokrajini. Kako je najavio u intervjuu za Novi magazin, Vlada Srbije će uskoro Uredbom Vojvodini vratiti vlasništvo nad nekoliko najznačajnijih institucija.
Iz medija | Utorak, 10. 01. 2012. | Komentara: 0

Pajtić mora da bude mnogo agresivniji prema Beogradu

NOVI SAD – Ligi socijaldemokrata Vojvodine u političkom smislu odgovara kada u interesu vojvođanske autonomije završava ono što ne može vlada Bojana Pajtića, ali to vodi devastiranju vojvođanskih institucija.
Iz medija | Četvrtak, 05. 01. 2012. | Komentara: 0

Bilo bi lepo da nas Pajtić bar podrži

NOVI SAD – Posao vojvođanske administracije je da podrži interese Vojvođana, a činjenica da je pet poslanike Lige uradila za pokrajinu više nego cela vojvođanska vlada, najbolje govori i o njenim rezultatima i o njenoj iskrenosti – rekla je narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine i zamenica šefa poslaničke grupe Za evropsku Srbiju Aleksandra Jerkov u intervjuu za portal www.glasackakutija.com.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook