Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Sreda, 22. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Predložiću legalizaciju kanabisa

BEOGRAD - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak ocenio je u intervjuu za Insajder.net da je ovo najbrutalnija izborna kampanja ikada i da, dok svi trče predsedničku trku, zapravo računaju na buduće parlamentarne izbore.

LSV

Kako je rekao, sve što ovo što gledamo su metastazirane pojave, koje su i ranije bile prisutne, ali u manjoj meri.

Prema njegovim rečima, ne živimo još u diktaturi. Ali, kako je rekao, živimo u jednom prelaznom obliku koji će nas odvesti u diktaturu i zato nešto ozbiljno mora da se preduzme. Dodajući, da ne treba zaboraviti da je Srpska napredna stranka prvo postala najveća i najjača stranka, pa je tek onda usvajala program. Kako kaže, „tu nije bilo okupljanja oko programa“.

Čanak je najavio i kampanju za legalizaciju kanabisa, naročito u medicinske svrhe, koju namerava da pokrene i kao predsednički kandidat, ali i kao lider stranke.

Šta je sve Nenad Čanak rekao u intervjuu s Danicom Vučenić o ulozi crkve, uticaju Rusije, NATO-a, ali i brutalnosti kampanje pogledajte u sledećem videu:

https://insajder.net/sr/sajt/predsednicki_izbori_2017/3732/%C4%8Canak-Predlo%C5%BEi%C4%87u-legalizaciju-kanabisa.htm

(BILSV, 22.3.2017)



Iz medija | Nedelja, 30. 01. 2022. | Komentara: 0

Rezultati referenduma pokazuju pukotine u redovima vlasti

„Ono što je moj politički osećaj, to je da je to duboko nerealno“, kaže Čanak u intervjuu za Al Jazeera Balkans dovodeći u pitanje cijeli narativ konstruisan oko pitanja mogućeg atentata na Vučića.
Iz medija | Petak, 28. 01. 2022. | Komentara: 0

Zašto pokrajina nije pomogla da se reši problem vode?

Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine Dejan Čapo upitao je zašto vladajuća većina u pokrajini nije podržala rešavanje pitanja zdrave pijaće vode u Zrenjaninu.
Iz medija | Ponedeljak, 27. 12. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Prevremeni izbori najbolje rešenje za Crnu Goru

Interes „srpskog sveta“ je izolacionistički koncept Srbije, jer kada se ona hermetički zatvori od civilizovanog svijeta onda po njoj mogu da divljaju koliko hoće i to se preliva na region - kaže za podgoričku Pobjedu Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, i ističe da se boji da će „Otvoreni Balkan“ biti nekakva integracija nedemokratskih režima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook