Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Nedelja, 08. 01. 2023. | Komentara: 0

Bojan Kostreš: Sukob Dodika i Vučića biće sve dublji, ruske pretnje treba shvatiti ozbiljno

Bojan Kostreš, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, za Oslobođenje i O kanal govori o daljim koracima LSV, o odnosima u regionu i budućnosti Bosne i Hercegovine i Srbije.
Iz medija | Četvrtak, 01. 12. 2022. | Komentara: 0

Vučić mora dobiti alternativu

Srbija ponovo klizi u izolaciju i vreme je da se ponudi stvarna alternativa, koja neće reciklirati Vučićev program, kao što je on Tadićev, Tadić Koštuničin, a Koštunica Miloševićev. Vreme je da konačno prekinemo začarani krug populizma, nacionalizma, centralizma, ksenofobije, antievropejstva, autoritarnosti i putinizma, napisao je u svom autorskom tekstu za NIN predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš
Iz medija | Četvrtak, 24. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Odlučan sam da ispravimo greške

"Ono što je najvažnije jeste da Liga treba da se, u periodu koji je pred nama, modernizuje i da pronađe nove načine komunikacije sa svojim biračima i sa građankama i građanima Vojvodine. Nama je važno da u prvi plan stavimo ono kako ljudi u Vojvodini žive, bez obzira na njihov maternji jezik, veru, naciju, poreklo, mesto odakle su i kada su u Vojvodinu došli."



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook