Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini

NOVI SAD - Genaralni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za list Danas da Ana Brnabić ima šansu i da bude prva koja će pomoći Vojvodini.

LSV

- Ana Brnabić bi mogla da ostane zapamćena u modernoj istoriji Srbije ne samo kao prva premijerka nego i kao predsednica vlade koja je prva shvatila da Vojvodina nije problem nego rešenje i da APV iskoristi kao most između Srbije i EU. Naravno, poštovanjem Ustava i vraćanjem pokrajinskoj vladi na upravu onoga što se u Vojvodini zaradi pokazala bi i da na najbolji način razume i želi da primeni evropske vrednosti – ocenio je Kostreš.

Međutim, kako kaže, da li će iskoristiti šansu, vreme će pokazati.

 
(BILSV, 16. JUN 2017)



Iz medija | Ponedeljak, 11. 04. 2022. | Komentara: 0

Vučić će morati da se odrekne partija koje sarađuju sa Putinom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se međunarodno javno mnjenje sve više okreće protiv Rusije i sada se oštrim pogledom gleda ko je s koje strane. Prema njegovim rečima, Aleksandar Vučić ne sme da rizikuje da ostane sam sa Rusijom jer će biti udavljen.
Iz medija | Subota, 19. 03. 2022. | Komentara: 0

Južno od Save i Dunava nemamo partnera koji razume probleme Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava izbomu listu „Vojvođani“ kao platformu koja će omogućiti svim stanovnicima Vojvodine, koji imaju isti vrednosni sistem kao i članovi i simpatizeri LSV, da u republičkoj skupštini nameću i bore se za ključna pitanja koja se tiču života u Vojvodini. Ovo u intervjuu za „Blic“ kaže Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV. 
Iz medija | Ponedeljak, 07. 03. 2022. | Komentara: 0

Zemlje regiona moraju hitno u EU i NATO ili postaju ruski poligon

Veoma sam zabrinut za sudbinu regiona, iz jasnog razloga što Putinova spoljna politika zemlje Zapadnog Balkana vidi kao monetu za potkusurivanje sa Zapadom. On bi pokrenuo i novi rat na Balkanu da bi skrenuo pažnju sa svojih strateških interesa, to je u ovom trenutku agresija na Ukrajinu - a sutra, recimo, na Moldaviju – kaže Nenad Čanak



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook