Iz medija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Nedelja, 15. 07. 2012. | Komentara: 2

Internacionalizacija sada neminovnost

Lider LSV Nenad Čanak upozorio je da će odluka Ustavnog suda Srbije, kojom su osporene brojne ingerencije Vojvodine, neminovno dovesti do zaoštravanja političke situacije u državi.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Sreda, 18. 07. 2012.
edita

Šta je sps ,na čelu sa svojim ministrom policije , uradila po pitanju bezbednosti gradjana za ove četiri godine? Obećanja su se redjala dok gospodin ministar nije seo u svoju fotelju.Sada kao premijer ,takodje,obećava.Da li će ispuniti obećanja?Neverujem,jer je velika greška verovati nekom ko te je već jednom slagao.A on to nije uradio samo jednom,što znači ,uradiće to ponovo.Običan karijerista koji ne bira sredstva da napreduje ,pa makar to bili i gradjani Srbije

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?
Sreda, 18. 07. 2012.
Vlada

Šta ima da se kaže na ovaj tekst....Nešo u pravu si i imaš podršku mene i mojih mnogobrojnih prijatelja. Samo tako nastavi. Živeo LSV i Vojvodina...Pozdravljam te.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook