Privući investitore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Subota, 24. 03. 2012. | Komentara: 0

Privući investitore

PANČEVO - Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, odgovarajući na pitanje „Kako smanjiti nezaposlenost?“, za Blic je izjavila da je za povećanje zaposlenosti potrebno privući investitore.

Marinika Cobanu

Kako je navela, za to je potrebna saradnja javne uprave, privatnog sektora i pojednostavljenje administrativnh prepreka.
- Osim opremljenog zemljišta, investitorima će biti ponuđene i razne olakšice i podsticaji u vidu smanjenja taksi, fleksibilne cene za mesto gde će graditi pogone – rekla je Čobanu.  

(BILSV, 24.03.2012.)



Iz medija | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Ako se to od mene zatraži, biću novi premijer Vojvodine

Novi Sad - Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenjuje za Danas da je vlada Mirka Cvetkovića, ispunila većinu evropskih ciljeva Srbije, ali i da široka koalicija okupljena u toj vladi nije imala kapacitet da ponudi više sistemskih rešenja za Vojvodinu, a da je jedina od njih koja je izborena - mogućnost da ona ima imovinu.
Iz medija | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Radaković: Većina samo deklarativno za decentralizaciju

BEOGRAD – Samo 20 lokalnih samouprava odgovorilo je na anketu Ministarstva za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu o aspektima decentralizacije, a da je i među njima veliki broj onih koji su na te odgovore samo uludo potrošili vreme, istakao je državni sekretar u tom ministarstvu Duško Radaković.
Iz medija | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Neće biti referenduma u Vojvodini

NOVI SAD - Razlika između toga šta govori bivši ministar i profesor FPN-a Dragan Veselinov i Lige socijaldemokrata Vojvodine nije u tome kako Vojvodina treba da izgleda, već je u tome što se LSV zalaže da pitanje autonomije Vojvodine bude rešeno kroz transformaciju državnog uređenja Republike Srbije, objašnjava za današnju Politiku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook