Iz medija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Nedelja, 10. 07. 2016. | Komentara: 0

Politika evrointegracija i mira nema alternativu

NOVI SAD - Čvrsto stojim na stanovištu da za mene i LSV evrointegracije nemaju alternativu, imajući u vidu da sam najpre republička poslanica izabrana ispred moje političke partije, a potom kao narodna poslanica iz opozicione stranke kandidovana i izabrana za predsednicu ovog skupštinskog odbora, izjavila je u intervjuu "Dnevniku" poslanica Marinika Tepić, predsednica Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije.
Iz medija | Četvrtak, 07. 07. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Važno je ljudima objasniti šta je zapravo EU

Potvrda o otvaranju poglavlja 23 i 24 ključnih za reformu države i društva i suštinski napredak Srbije, potvrda su najpre za sve vlade koje su od 2000. radile na evrointegracijskom procesu Srbije. Naročito je veliko ohrabrenje u ovom trenutku kada evroskeptici mašu Bregzitom kao svojom indirektnom bitkom, uprkos činjenici što i sami znaju da je EU jedini pravi okvir za boljitak života u Srbiji, kaže u razgovoru za Danas Marinika Tepić, predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije i poslanica LSV.
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Novom Sadu potrebna reorganizacija komunalnog sektora

NOVI SAD – List Blic objavio je danas uporedno odgovore na ista pitanja dvojice kandidata za gradonačelnika Novog Sada - kandidata Lige socijaldemokrata Vovjodine Dušana Bajića i kandidata DSS-a Borka Ilića. U nastavku pročitajte odgovore Dušana Bajića:
Iz medija | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Bogaroški: Ustavom regulisati nadležnosti

NOVI SAD – Dnevnik je u današnjem broju objavio odgovore na šest identičnih pitanja koja su postavljena političkim strankama koje se takmiče za osvajanje vlasti u Vojvodini, a koja se tiču položaja pokrajine. Potpredsednik Lige socijaldemorkata Vojvodine i prvi na listi za pokrajinske izbore “NENAD ČANAK-LIGA SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE-DIGNI GLAVU” Branislav Bogaroški ocenio je da položaj Vojvodine nije zadovoljavajući i da njene nadležnosti treba regulisati Ustavom.
Iz medija | Petak, 15. 04. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Da Zrenjanin sam odlučuje o svojim resursima!

ZRENJANIN – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš dao je predizborni intervju za list „Zrenjanin“ u kojem govori o planovima nakon izbora, ali i svojim korenima i životu u Tomaševcu. U nastavku pročitajte kompletan intervju:
Iz medija | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

LSV će pobediti i vratiti dostojanstvo zemljoradniku

NOVI SAD - Branislav Bogaroški, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, potpredsednik LSV i prvi na listi za pokrajinske izbore NENAD ČANAK – Liga socijaldemokrata Vojvodine – Digni glavu! rekao je u intervjuu za list „Zrenjanin“ da će LSV na predstojećim izborima pobediti da bi ostvarila svoj program u kom su poljoprivreda i privreda prioritet, kao i borba za položaje APV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook